30 jaar VMC

Holtens constructie bedrijf Hocob maakt 30 jaar VMC zijspan frames.

 Om alvast een voorproefje te nemen op hun 30 jarig bestaan showt Hocob Framebouw dit weekend tijdens de zijspan motorcross in Markelo al hun nieuwe 2015 modellen.

Onder de naam VMC werd in 1984 begonnen met zijspancross frames en dat heeft geresulteerd in elf wereldtitels en een veelvoud aan nationale titels. In diverse landen is VMC zondermeer een topproduct. Met de slogan "Made stronger to last longer" hopen ze nog jaren mee te kunnen strijden voor diverse titels. Ook kan men dit weekend hun baansportproducten bekijken. Onder andere de gras/langebaanmotor van Jannick de Jong, Europees kampioen en vice-wereldkampioen. Ook het grasbaanzijspan van multikampioen William Matthijssen & Nathalie Stellingwerf is aanwezig. En wat dacht u van de ijsspeedway-motor van René Stellingwerf, de motor met de scherpe spikes die razendsnel over het ijs racet?En als laatste het nieuwste product van VMC: de speedwaymotoren waarmee de rijders spectaculair driftend in vier rondes zo snel mogelijk de finish proberen te halen. Ook zijn er zondag diverse rijders van deze machines aanwezig om tekst en uitleg te geven. 

 

U bent van harte welkom om 11 en 12oktober naar de VMC/Hocob-stand op het crossterrein op de Herikerberg in Markelo te komen om deze producten te aanschouwen.